Tapani Yrjölä aloittaa Vieskan Elementin toimitusjohtajana lokakuun alussa. Yrjölä nousee toimitusjohtajan paikalle yrityksen sisältä ja sanoo, että vaativan tehtävän vastaanottamista helpottaa henkilöstön tuki. (kuva Tuovi Pulkkanen)

Vieskan Elementin uudeksi toimitusjohtajaksi Tapani Yrjölä

Talon sisältä johtoon nouseva Yrjölä on nuori, mutta tuntee hyvin yrityksen ja sen henkilöstön

27.9.2021 klo 08:00 | Vieskan Elementti Oy

Vieskan Elementin toimitusjohtajana aloittaa lokakuun alussa Tapani Yrjölä. 36-vuotias Yrjölä on toiminut aiemmin Vieskan Elementillä Vieskatalon myyntipäällikkönä.

Yrjölä sanoo, että vaativan tehtävän vastaanottamista helpottaa se, että yritys on tuttu ja sen pitkä historia tuo vakautta.

-Olen saanut Vieskan Elementillä nauttia neljän vuoden ajan hyvästä ja kannustavasta ilmapiiristä. Koen, että se on yksi suurin syy siihen, että siirryn johtamaan yritystä. Henkilöstön puolelta minuun luotetaan ja vastuuta on annettu lisää nopeaan tahtiin. Kannustava ilmapiiri luo uskoa omaan tekemiseen, ja saa aikaan hyviä asioita. Siksi en epäile, ettenkö pärjäisi tulevassa tehtävässäni – minun ei tarvitse olla tässä yksin.

Vieskan Elementtiä on viety suunnitelmallisesti eteenpäin.

-Hyvät, luotettavat ja pitkäaikaiset yhteistyökumppanit ja asiakkaat ammattirakentamisen puolella luovat korkealaatuista kokonaisuutta, jolla erotumme joukosta. Meille laatu ei tarkoita pelkästään materiaaleja. Siihen sisältyy hyvä ja joustava palvelu asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tätä työtä tulemme jatkamaan, Yrjölä sanoo.

Kolme vuotta Vieskan Elementin toimitusjohtajana toiminut Esa Marjakangas perustaa oman suunnittelutoimiston, jonka kautta yhteistyö Vieskan Elementin kanssa jatkuu.

-Jätän yhtiön hyviin käsiin lähtiessäni toteuttamaan henkilökohtaista uraani. Yrjölä tuntee talon sisältä päin, hänellä on hyvä näkemys ja asenne tehdä oikeita ratkaisuja, jotka vievät yritystä eteenpäin. Hänen valinnallaan uudeksi toimitusjohtajaksi on myös vahva henkilöstön tuki, Marjakangas sanoo.

Uuden toimitusjohtajan valinta talon sisältä tiivistää yhtiön toimintaa ja tuo myös kustannussäästöjä.

Sekä entinen että tuleva toimitusjohtaja näkevät, että tulevaisuus on mahdollista rakentaa hyväksi.

-Vaikka korona on nostanut rakennuskustannuksia, tilauskanta sekä Vieskatalojen että Vieskahallien osalta näyttää hyvältä. Puurakentamisen kasvavaan kysyntään vastataan toiminnan kehittämisellä. Meidän tavoitteemme kohti tulevaisuuden hiilineutraalia rakentamista ovat jo pitkällä, Yrjölä sanoo.

Lisätietoja:
Tapani Yrjölä
Toimitusjohtaja (1.10.2021 alkaen)
044 730 9238
tapani.yrjola@vieskanelementti.fi

Lisätietoja yrityksestä: Vieskan Elementti Oy on vuonna 1968 perustettu rakennuselementtejä valmistava yritys. Yritys suunnittelee, valmistaa ja asentaa korkealaatuisia puuelementtirakennuksia. Tuotevalikoimaan kuuluvat Vieskatalo-talopaketit, Vieskahallit sekä rakennusliikkeille ja ammattirakentamiseen suunnatut rivi- ja paritaloelementit. Myös NR-kattoristikot valmistetaan omassa tuotannossa. Yrityksen henkilöstömäärä on n. 46 ja liikevaihto n. 7 milj.

Lue uusimmat artikkelit

×

 

Hei,

Ota meihin yhteyttä WhatsAppilla alla olevasta linkistä

×