Yritys

Vieskan Elementti

Olemme luomassa ihmisille merkityksellisyyttä, kohti parempaa rakentamista. Pidämme huolta siitä, että laadukkaalla yhteistyöllä on myös tulevaisuudessa suuri merkitys.

Vieskan Elementti Oy on alavieskalainen puuelementtivalmistaja, joka on rakentanut tulevaisuutta jo yli puoli vuosisataa. Yhtiömme syntyi vuonna 1968 paikallisten yrittäjien ja kuntalaisten yhteisestä unelmasta valmistaa laadukkaita ja kestäviä puuelementtirakennuksia. Yli 55 vuoden aikana olemmekin toimittaneet elementtejä niin kotimaahan kuin ulkomaillekin ja ehtineet olla mukana toteuttamassa monenlaisia kohteita navetoista kerrostaloihin. Olemme merkittävä osa Alavieskan kunnan ja lähiseudun elinvoimaa ja hyvinvointia sekä tuemme osaamisellamme yhteiskunnallisia ja kulttuurisesti merkittäviä hankkeita. Vieskan Elementti Oy on yhteisöllinen ja innovatiivinen yritys, ja olemme olleet suunnannäyttäjä elementtirakentamisessa saaden tunnustusta työllistämisestä ja Suomi-kuvan ehostamisesta.

Vieskan Elementti toimii vakaasti rakennusalalla erilaisten asiakkaiden kanssa. Jokainen näistä asiakkaista edustaa ainutlaatuista tekijää, joka ansaitsee räätälöidyn ja huolellisesti suunnitellun tuotteen. Me täällä kunnioitamme niin valtakunnallisten rakennusliikkeiden perinnettä kuin paikallisten rakentajien innovatiivisuutta, sekä julkisen sektorin luotettavuutta. Vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla yhdistämme kokemuksen rohkeuteen tarjoten yhtenäisen, mutta joustavan kokonaisuuden jokaiseen projektiin.

Olemme sitoutuneet ympäristövastuulliseen toimintaa ja pyrimme vähentämään rakentamisen ympäristövaikutuksia. Yhtiönä olemme myös investoineet energiatehokkuuteen ja kierrätykseen vähentäen jätteen määrää sekä tehostaneet kuljetuksia. Haluamme edelleen laajentaa toimintaamme uusille alueille ja panostamme jatkossakin entistä enemmän rakennusliikeyhteistyöhön. Tavoitteenamme on olla myös tulevina vuosikymmeninä rakennusliikkeiden ykkösvalinta heidän etsiessään luotettavaa ja vastuullista elementtitoimittajaa.

Arvomme & visiomme

TEHDÄÄN SE YHDESSÄ.​

TEHDÄÄN SE AMMATTITAIDOLLA.

OLEMME YLPEITÄ SIITÄ MITÄ TEEMME.

Vieskan Elementti on Suomen sujuvin ja kokonaisvaltaisin elementtitehdas ja ensimmäisenä asiakkaan mielessä, kun tarvitaan ratkaisuja elementointiin.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai katso kaikki yhteystiedot yhteystietosivulta

Haluan lisätietoja aiheesta
×

 

Hei,

Ota meihin yhteyttä WhatsAppilla alla olevasta linkistä

×