Vieskan Elementin tarjouskanta loppuvuoteen on korkealla

Vieskan Elementin myyntijohtaja Tomi Poutiainen uskoo vahvasti rakentamisen tulevaisuuteen, vaikka korkojen nousu ja yleinen markkinatilanne on ajanut alan todella ahtaalle.

Vieskan Elementti jäi alkuvuoden aikana hieman tavoitteista, mutta kevään ja kesän aikana laskettu tarjouskanta on todella korkealla, että loppuvuosi tulee näyttämään hyvältä. Vuoden ensimmäinen kvartaali antoi mahdollisuudet viedä myynnin tukitoimia pidemmälle ja senkin suhteen olemme valmiita vastaamaan kysyntään, mikä on noussut huomattavasti Q2:n aikana.

-Asuntojen, toimitilojen ja hallien tarve ei ole kadonnut ja nyt haetaan uutta normaalia kustannusten suhteen, Poutiainen arvioi.

 

Vieskan Elementti on ammattirakentajien vahva kumppani

Marraskuussa 2022 Vieskan Elementin myyntijohtajana aloittanut Poutiainen uskoo, että tulokselliset tavoitteet saavutetaan kovalla suunnitelmallisella työllä, mutta myyntiä edistetään sekä ulkoisella että sisäisellä viestinnällä.

-Olemme pieni yritys, mutta toimimme valtakunnallisesti isojen kasvukeskusten ympäristössä. Laatu ja arvot, joiden mukaan toimimme, tekee meistä ammattirakentajan luotettavan kumppanin isompien ja pienempien projektien hallinnassa.

-Elementointi on tehtaallemme viety todella pitkälle. Vahvuutemme on löytää täysin asiakkaan tarpeisiin ratkaisu, jolla rakentaminen on nopeaa, turvallista, kustannustehokasta ja tuottaa lopputuloksen, johon kaikki osapuolet voivat olla tyytyväisiä.

-Asiakkaamme arvostavat toimitusvarmuutta ja korkeaa osaamistamme. Kun arvomme on ihmiseltä ihmiselle, ratkaisut erilaisten kohteiden elementointiin löydetään tiimissä, jossa arvostetaan työtä, sen tekijää ja asiakasta. Teemme tuotteita ja etsimme koko ajan parempia ratkaisuja kuin tekisimme niitä itsellemme, Poutiainen sanoo.

Lue uusimmat artikkelit

×

 

Hei,

Ota meihin yhteyttä WhatsAppilla alla olevasta linkistä

×