Vieskan Elementin halleilla on laaja käyttötarkoitus

Kylmät varastorakennukset asiakkaan toiveiden mukaan

Vieskan Elementin hallirakentamiseen kuuluvat rakennukset ovat puurakenteisia, lämpöeristettyjä tai eristämättömiä kokonaisuuksia, joiden käyttötarkoitus on laaja ja monipuolinen: teollisuus- ja varastohallit, tuotantorakennukset, hevostallit, maneesit, liikerakennukset ja pienteollisuushallit.

Vieskan Elementin toimintaperiaate on toimittaa hallit pystytettynä asiakkaan määrittelemien mittojen mukaisesti. Hallien toimituspakettiin kuuluu piirustukset ilman asemapiirrosta, ulkoseinäelementit lautaverhottuna ja kahteen kertaan maalattuna.

Vieskan Elementin maneesit yli 50 vuoden kokemuksella

Eristämättömissä rakennuksissa voi olla tuulensuojalevy, jolloin asiakas lämpöeristää rakennuksen itse. Toimitus voi olla myös valmiiksi lämpöeristetty ja sisäverhottu. Lisäksi toimitukseen kuuluu kattopellit, aluskate, ruoteet, kattoristikot, päätykolmioelementit, ikkunat ja ovet asiakkaan tarpeen mukaan. Ovet voivat olla liuku- nosto tai käyntiovia.

Lämpimät puurakenteiset hallit ovat vastaus pienteollisuuden ja liikerakentamisen tilantarpeeseen

Katemateriaalina voi olla myös asema- tai rakennusmääräysten mukaan pelti, joka voi olla tiilikuviollinen tai kate voi olla huopa.

Pystytykseen kuuluu toimitukseen kuuluvien seinäelementtien, ikkunoiden, ovien, kattoristikoiden ja kattopeltien asennus. Asennus voi olla myös runkoasennus tai aluskateasennus. Asennus sisältää nosturit ja telineet.

Lue uusimmat artikkelit

×

 

Hei,

Ota meihin yhteyttä WhatsAppilla alla olevasta linkistä

×