Vestia on erittäin tyytyväinen yksilöllisesti toteutettuun rakennukseen

Rakennushanke eteni niin, että Vestialla oli visio ja tarve, josta Vieskan Elementti kehitti rakennuksen, joka vastaa tarkasti sitä mielikuvaa, joka Vestialla uuden rakennuksen suhteen oli. Olemassa oleva rakennuskanta määritteli ulkonäköä ja tyyliä. Uuden rakennuksen tuli sopia saumattomasti entisten rinnalle moderniin tyyliin, jota muut noin kymmenen vuoden sisällä rakennetut rakennukset noudattavat.

-Varaston koko ei ole iso, mutta Vieskan Elementiltä saimme koko paketin suunnittelusta alkaen. Vieskan Elementti otti hyvin huomioon meidän näkemyksemme. Kommentoimme kuvia ja saimme käyttöömme hyvät ja havainnolliset 3D-kuvat, jotka visualisoivat alaa tuntemattomallekin rakennuksen mittasuhteet ja tyylin.

Vestia on tyytyväinen myös toimituksen nopeuteen.

-Tarjouspyynnöstä syksyllä meni vain reilut puoli vuotta siihen, että rakennus oli käyttövalmis. Rakentaja vastasi hyvin meidän aikataulutarpeeseemme, vaikka talvirakentamisessa maansiirrot ovatkin haasteellisia pohjien tekemisen osalta. Kesä on jätehuollossa kiireistä aikaa ja rakennuksen valmistuminen hyvissä ajoin ennen kesän sesonkia oli tavoite, joka toteutui.

Uusi varasto noutopalvelun pakettiautolle ja myytäville jäteastioille sijoittuu lajittelupihan yhteyteen ja on sijoitettu logistisesti niin, että kulkureitti on helppo myös autolle. Noutopalvelu on uusi palvelumuoto, jossa asiakas voi tilata jätteelle noudon, jos ei itse pysty toimittamaan sitä jätteidenkäsittelyyn.

-Suunnitteluvaiheessa huomioitiin myös yleissuunnittelussa olevat tulevat rakennushankkeet ja se määritteli osaltaan rakennuksen sijoituksen ja koon, joka vastaa meidän tarpeitamme.

Lue uusimmat artikkelit

×

 

Hei,

Ota meihin yhteyttä WhatsAppilla alla olevasta linkistä

×