Valmiista pohjasta muokattiin Visurin perheelle sopiva koti

Vieskatalon Kanerva on meidän tarpeisiimme muokattu kompakti 87 neliön koti. Valmis kokonaisuus miellytti, mutta muutoksissa siirrettiin seiniä ja jätettiin vaatehuone pois, jolloin makuuhuoneisiin saatiin lisää tilaa. Eteisen naulakon paikkaa vaihtamalla keittiöön saatiin lisää tilaa. Jätimme pois myös sisäsaunan. Sen tilalla on kolmas makuuhuone, joka voi toimia myös työhuoneena. Sauna tehdään myöhemmin ulos pihan yhteyteen. Sisätiloissa meille riittää kodinhoitohuoneen ja spa-tyylisen suihkukokonaisuuden yhdistelmä.

Alkuperäiseen pohjaan tehdyt muutokset olivat lopulta radikaaleja, mutta palaute myös tehtaan puolelta oli pelkästään positiivista. Saimme muutoksista suunnitteluvaiheessa päivitettyjä kuvia ja näimme muutokset suunnittelun etenemisestä myös 3D-mallina.  Muutoksia ei kuitenkaan tarvinnut hioa pitkään, ne onnistuivat nopeasti ja meidän toiveemme toteutettiin sataprosenttisesti. Saimme myös hyviä vinkkejä, jotka tekivät esimerkiksi meidän kotimme olohuoneen ja metsämaiseman yhteen sovittamisesta täydellisen. Takaoven paikkaa siirrettiin ja upean maiseman ja luonnonvalon lisäämiseksi olohuoneen ikkunarivistöön lisättiin yksi ikkuna.

Meille tuli jo suunnitteluvaiheessa tunne, että saimme olla mukana oman kotimme suunnittelussa ja pohtimassa meille tärkeitä valintoja.

Suunnittelusta ja allekirjoittamisesta siihen, että talo oli tontilla pystyssä, meni aikaa noin kaksi ja puoli kuukautta. Nimet laitoimme paperiin keskikesällä ja elokuun lopussa tontilla jo pystytettiin jo kotimme kivijalkaa. Emme käyneet tehtaalla katsomassa kotimme elementtien valmistusvaihetta, vaikka siihen tarjottiin mahdollisuutta. Halusimme nähdä kodin vasta tontilla.

Lue uusimmat artikkelit

×

 

Hei,

Ota meihin yhteyttä WhatsAppilla alla olevasta linkistä

×