Vahva osaaja

Pääasiassa kattoristikoita tekevä Sakari Heikkilä on tehtaan pitkäaikaisin työntekijä ja elokuun kuukauden tekijä.

Turhia askeleita työpäivän aikana ei juurikaan kerry. Jokainen liikku on tuttu, vuosien saatossa optimaaliseksi hiottu. Alkuaikoina elementtilinjalla ja asennustöissä uurastanut mies on viihtynyt kattoristikoiden parissa jo kolmisenkymmentä vuotta.

Keväällä 2016 yhteistä matkaa talotehtaan kanssa tuli täyteen täydet 40 vuotta. Siinä ajassa moni asia on ehtinyt muuttua. Alkuaikoina jokainen työvaihe tehtiin itse: isänniltä saatiin puut jotka sahattiin, kuivattiin ja höylättiin. Naulat lyötiin vasaralla. Uutta teknologiaa ja tekniikkaa on aina otettu käyttöön ahkerasti ja eri tyylejä kokeiltu, mutta uskallettu myös palata takaisin omiin, hyviksi havaittuihin menetelmiin.

Asiakaspalveluun on panostettu. Sen sai kokea omakohtaisesti eräs isäntä, joka arvaamatta ilmestyi kärryn kanssa hakemaan ristikoita eräänä perjantai-iltana. Tuotannon puolella paiskittiin jo ylitöitä, ja yksi sarja oli pahasti kesken – vasta sen jälkeen päästäisiin tekemään seuraavan asiakkaan ristikot. Autoonsa nukkumaan jäänyt isäntä ilahtui
kummasti, kun yön aikana valmistuneet ristikot nostettiin aamulla 4.30 trukilla kyytiin. Olepas hyvä!

Yhteinen historia on pitkä, ja talotehdas tuttu kuin omien raksaliivien taskut. Mikä yrityksessä sitten on parasta?
– Toimintaa on aina kehitetty ja työntekijöihin luotettu, tuumaa Sakke ja lähtee jatkamaan päiväänsä. Ristikot odottavat.

Lue uusimmat artikkelit

×

 

Hei,

Ota meihin yhteyttä WhatsAppilla alla olevasta linkistä

×