Suloiseen Jouluun!

Koti koristautuu juhlaan. Juhla alkaa jo pihalta, elävä tuli valaisee pihan tunnelmallisesti ja kauniisti. Tee pihalle useampi jäälyhty ja korista sisäänkäynti lyhdyillä ja havuilla.

Ihana joulu on pian täällä. Mistä sinun joulusi syntyy?
Havuista ja kynttilöistä, tuoksuvista hyasinteistä, muhkeista ja lämpimistä tekstiileistä, ihanista joulun löylyistä, suolaisista ja makeista herkuista?

Jouluun latautuu paljon odotuksia: rauhaa, kauneutta, kiireettömyyttä, yhdessäoloa, hyvää tahtoa ja melkein täydellisyyttä. Kulutamme paljon rahaa ja vielä enemmän aikaa siihen, että yhtenä päivänä kaikki olisi täydellistä.

Tunnelma on tärkeintä, eivät yksityiskohdat. Joulu ei mene pilalle,vaikkei ehdi kaikkea. Muistammehan joulukiireen keskellä myös pysähtyä hetkeksi, huomaammehan läheiset ja lähimmäiset. Halaillaan, jutellaan ja herkutellaan. Sytytetään kynttilöitä ja vetäydytään viltin alle löhöilemään.

Myös me Vieskatalojen tekijät pikkuhiljaa hiljennämme tahtia ja saamme hetkeksi unohtaa työkiireet. Odotamme sitä rauhaa, joka laskeutuu kotiin, kun kaikki on siivottu ja laitettu, paketoitu ja koristeltu.

Toivotamme teille kaikille:

Rauhallista Joulua!

Kuva: Sonja Paakki
Kuva: Sonja Paakki
Kuva: trendenser.se
Kuva: divaaniblogit.fi
Kuva: isabellas.dk
Kuva: ditteisager.dk

 

Lue uusimmat artikkelit

×

 

Hei,

Ota meihin yhteyttä WhatsAppilla alla olevasta linkistä

×