Pintamateriaaleja & messuvinkki

Työt etenevät hyvää vauhtia ja pintamateriaalien asennus kiihtyy päivä päivältä. Materiaalien hankkimiseen, asentamiseen ja vielä viimeistelyihin saa kulumaan aikaa yllättävän paljon, joten ihan hetkeen ei puhuta muuttohommista. Viime aikoina rakennuksella on pyörinyt monenlaista työporukkaa kaikkien pintojen parissa. Työmiehiksi luokitellaan myös kaverit, joita jokainen rakentaja saa varmasti houkutella mukaan keinoja kaihtamatta.

Sähkömies Juha Jakola Sähköliike M & T:ltä käy tekemässä sähkötöitä aina, kun muut työt etenee siihen pisteeseen, että sähköhommia voi taas tehdä lisää. Melkein kaikkiin talon ns. yleisiin tiloihin tulee upotettavat led-valot himmennyksellä, mitä Tapani pitää todella hyvänä ratkaisuna jo nyt.

Tapanin ja Anna-Sofian kaveri Lauri on aina välillä raksalla auttamassa. Kattopaneelien ja laminaattien asennuksen lomassa Laurille on järjestetty yllätykseksi syntymäpäiväjuhlat. On se hyvä rakentamisen ohessa vähän rentoutuakin.

Laatan lisäksi kodin lattioihin tulee 1-sauvainen, kohokuvioitu laminaatti, katot valkoisella mdf:llä ja seinät valkoisella maalilla.

Koko perhe on lähtenyt ostoksille Joutsentielle Ylivieskan LVI Hanakat liikkeeseen.

Alvar pitää huolen siitä, että ostoksillakin voi olla lystiä. Osaispa kaikki ottaa yhtä lunkisti.

Jani Hämäläinen kirjoitti lopullisen listan tilattavista tuotteista. Kaikki hanat, suihkut, wc-istuimet jne. tulevat Hanakoilta, myös niiden asennus hoituu heidän toimestaan.

Yläkerrassa alkaa näyttää jo lupaavalta. Talon ainoa tapettiseinäkin on kattolistoja vaille valmiina.

Sähkärin laittamat ulkovalot näin pimeän aikaan ovat bloggaajan mielestä todella hyvä juttu. En pelkää pimeää tai en ainakaan myönnä.

Hienoa, että työt ovat jo suhteellisen hyvällä mallilla, sillä kaiken muun lisäksi Tapani on aloittanut työt Vieskatalojen talopakettimyyjänä. Onnea myös sille rintamalle! Tulkaa muuten jututtamaan Tapania viikonloppuna Ylivieskan Rakenna Sisusta Asu -messuille. Vieskatalot löydät osastolta T3.4. Myös bloggaaja kiertää messualuetta la-su.

Lue uusimmat artikkelit

×

 

Hei,

Ota meihin yhteyttä WhatsAppilla alla olevasta linkistä

×