Tyytyväinen asiakas ja elementtitoimittaja uuden varastohallin edustalla

Olof Exellin neljän Vieskahallin kokonaisuus Karjaalla on hyvän yhteistyön tulos

Olof Exellin neljän Vieskahallin kokonaisuus Karjaalla on hyvän yhteistyön tulos: Yhteinen näkemys Vieskan Elementin kanssa löytyi heti

Karjaalainen Olof Exell on rakennuttajana vakuuttunut Vieskan Elementin luotettavuudesta ja osaamisesta hallielementtien toimittajana. Exell on rakentanut neljä puuverhoiltua yli 500 m2:n vuokrahallia vuosina 2021-2023 yhteistyössä Vieskan Elementin kanssa. Viimeinen halli on kooltaan 755 m2.

-Etsin elementtitoimittajaa hallitarpeisiini ja olin nähnyt esitteitä paikallisessa K-Raudassa. Kävin katsomassa yhtä Vieskan Elementiltä Karjaalle toimitettua hallia ja otin yhteyttä tehtaaseen. Koen, että luottamus toimijaan ja yhteinen näkemys Vieskan Elementin Jyrki Jutilan kanssa löytyi heti.

-Vieskan Elementin palvelualttius, asiakkaan tarpeiden huomioiminen ongelmanratkaisukyvyn hoitamisen ja joustavuuden lisäksi on merkittävä tekijä asiakastyytyväisyyden rakentumisessa. Kokonaisvastuuseen kuuluu yhteydenpito asiakkaaseen ja myös sen Vieskan Elementti hoitaa hyvin, Exell toteaa tyytyväisenä.

Lue uusimmat artikkelit

×

 

Hei,

Ota meihin yhteyttä WhatsAppilla alla olevasta linkistä

×