Huone huoneelta unelmien Vieskatalossa

Tällä kertaa pääset mukaan talokierrokselle, jossa esittelemme huoneet lähtien eteisestä ja kiertäen alakerran kautta yläkerran jokaiseen huoneeseen.

Eteisaulasta (15,5 m²) on suora näkymä peltomaisemiin.

Eteisestä pääsee kulkemaan joka puolelle taloa. Portaiden vieressä sijaitsee wc (2,7 m²).

Seuraavaksi kurkistetaan kodinhoitohuoneen (8,8 m²) ovelta. Kodinhoitohuoneesta pääsee ulos, joten se toimii hyvin myös ns. kuraeteisenä.

Käännytään ympäri ja kuljetaan kohti keittiötä.

Keittiön (14,5 m²) jokaiselle seinälle tulee kaapistot. Saareke tulee rajaamaan alueen ruokailutilasta.

Olohuone (33,8 m²) sekä ruokailutila. Kesällä voi päättää meneekö aamupalansa syömään pöytään, vai käveleekö murokuppinsa kanssa ulos terassille.

Olohuoneesta kuljetaan pariovien kautta kylpyhuoneeseen (11,9 m²) sekä saunaan (3,7 m²). Ikkunoiden alle tulee kylpyamme ja viereen kaksi suihkua. Kylpyhuoneesta on kulku takaterassille eli talvella pääsee saunasta lumihankeen pyörimään.

Alakerta on nyt nähty ja siirrytään väliaikaisia portaita pitkin yläkertaan. Yläkerran väliseinät nousivat niin nopeaan, ettei blogisti ehtinyt kissaa sanomaan. Kurkistetaan siis, miltä täällä näyttää.

Suoraan portaista pääsemme makuuhuoneeseen (11,1 m²).

Ensimmäisestä makuuhuoneesta kurkistaessa vasemmalle löytyy yläkerran valoisa kylpyhuone (8 m²), joka on varustettu pyykkikuilulla. Huom. pyykkikuilu ei vielä näy kuvassa.

Yläkerran aulaa (14,8 m²) muutettiin alkuperäisestä pohjapiirustuksesta niin, että portaiden kohdalle päätettiin tehdä enemmän lattiatilaa. Tapani toteaa ratkaisun olevan erittäin onnistunut.

Toinen makuuhuone on myös kooltaan 11,1 neliötä. Bloggaaja huomaa makuuhuoneiden numeroinnin menneen vähän sekaisin tässä lappuleikissä. Pohjapiirustuksessa huoneiden numerot menevät eri tavalla, mutta onneksi tässä taloesittelyssä sillä ei ole suurta merkitystä.


Viihdehuoneeseen (12,1 m²) tulee pariovet ja huoneessa on melkein lattiasta kattoon yltävät ikkunat. Huoneen käyttötarkoitus tulee olemaan nimensä mukainen eli huoneeseen on suunnitteilla isot ruudut ja hyvät kaiuttimet. Huoneiden väliseiniin laitettiin tuplaeristeet, jotta äänet eivät kuuluisi makuuhuoneisiin. Tästä viihdehuoneesta pääsee myös yläkerran parvekkeelle.

Viimeiseksi – mutta ei vähäisimmäksi – vanhempien makuuhuone eli master bedroom (4,3 m²) omalla  vaatehuoneella.

Huh, olihan siinä kuvia kerrakseen, mutta voitteko väittää, että olisi ollut tylsää kulkea tätä kierrosta kanssamme?

Lue uusimmat artikkelit

×

 

Hei,

Ota meihin yhteyttä WhatsAppilla alla olevasta linkistä

×