Hankkija Oy ja Vieskan Elementti Oy ovat solmineet 11.11.2021 puuelementtihallien myyntiä koskevan yhteistyösopimuksen

Sopimus kattaa Vieskahalli -puuelementtihallien myynnin: Kylmät- ja lämpimät hallit, hevostallit, maneesi- sekä tuotantotilarakennukset.

-Hankkija saa Vieskan Elementin vahvan brändin kautta hyvää näkyvyyttä. Hallimalliston laajentuessa pystymme tarjoamaan maatalous- ja yritysasiakkaille tuotanto- ja hallitilojen lisäksi myös harraste-eläin sekä hevosasiakkaille mm. talli- ja maneesirakennuksia sekä harrastetiloja, jotka sopivat sekä ammatilliseen että harrastetoimintaan, myyntineuvottelija Lauri Järvinen toteaa.

Vieskan Elementin kaikissa puuelementtihalleissa on huomioitu toimivuus ja turvallisuusnäkökohdat, hallit soveltuvat lisäksi hyvin mm. tuotantoeläinten, rehujen, tuotantopanosten sekä koneiden ja laitteiden laadukkaiksi tuotanto-, huolto- ja säilytystiloiksi.

-Vieskan Elementin monipuolinen hallimallisto soveltuu myös erittäin hyvin tarjottavaksi yrityksille, teollisuuteen sekä julkiselle sektorille. Näin ollen yhteistyösopimus tulee myös laajentamaan Hankkijan hallimyynnin asiakaspohjaa, joka on vahvasti maatalouden puolella.

-Vieskan Elementti Oy:n tuotannon laatuajattelumalli, toimitettavien rakennusten asiakaslähtöinen muokattavuus ja asiakkaan toiveiden toteuttaminen on malliston mukaisen rakentamisen lisäksi lähtökohta, jota arvostamme, Järvinen sanoo.

Kotimaisuus ja yrityksen kehittäminen eteenpäin työllistämällä lähialueen ihmisiä, sekä rakenteiden korkea laatu ovat myös merkittäviä arvoja, joihin Hankkijan periaatteet kumppanuudessa Vieskan Elementin kanssa hyvin sopivat.

-Kun koko tuotannon polku tehtaalta asiakkaalle ja jälkimarkkinointiin asti on toimiva, ja siihen lisätään Hankkijan osaaminen ja tehokkuus myynnissä, asiakkaamme saavat markkinoiden parasta kokonaispalvelua, Järvinen lupaa.

Vieskan Elementin toimitusjohtaja Tapani Yrjölä sanoo, että molemmille osapuolille merkittävä yhteistyö vahvistaa pitkään alalla toimineen ja luotettavan yrityksen asemaa ja antaa mahdollisuuksia kasvattaa toimintaansa.

-Hankkijan laaja myyntiketju ja vahva osaaminen maatalouden rakennusten myynnissä ympäri Suomea tukee omaa myyntiketjuamme ja lisää myös Vieskahallien tunnettavuutta. Yhteiset toimintaperiaatteet, luotettavuus ja laatu, ovat hyvä lähtökohta yhteistyölle ja toiminnan kehittämiselle.

 

Vieskan Elementti Oy on vuonna 1968 perustettu rakennuselementtejä valmistava yritys. Yritys suunnittelee, valmistaa ja asentaa korkealaatuisia puuelementtirakennuksia. Tuotevalikoimaan kuuluvat Vieskatalo-talopaketit, Vieskahallit sekä rakennusliikkeille ja ammattirakentamiseen suunnatut rivi- ja paritaloelementit.

Lue uusimmat artikkelit

×

 

Hei,

Ota meihin yhteyttä WhatsAppilla alla olevasta linkistä

×