Elementtirakentamisessa toimitusaika on lyhyt

Kun asiakas on hyväksynyt tarjouksen, aloitetaan kohteen suunnittelu. Suunnittelu kestää noin kaksi viikkoa. Sen jälkeen asiakas hakee rakennusluvan. Rakennusluvan saaminen voi kestä kuukaudesta puoleen vuoteen. Kun rakennuslupa on saatu, tarkistamme toimitusajan. Toimitusaika on yleensä noin kahdeksan viikkoa siitä, kun rakennuskohteen kaikki lupaan liittyvät ehdot ovat poistuneet.

Rakennesuunnittelu ennen elementtien tuotantoon viemistä kestää noin kuukauden. Kun rakennesuunnitelmat ovat valmiit, valmistamme elementit ja kattoristikot. Valmiit elementit toimitetaan tontille, jossa rakennus pystytetään. Pystytys kestää hallin koosta riippuen viikosta viiteen viikkoon. Sen jälkeen luovutamme rakennuksen. Sen jälkeen asiakas toteuttaa omana työnään sähkö- ja LVI-työt.

Toimitamme halleja myös asiakkaan omalla suunnitelmalla tai Vieskan Elementin hallijärjestelmällä. Omalla hallijärjestelmällämme tuotetut hallit ovat edullisempia kuin asiakkaan oman suunnitelman mukaisesti toteutetut, mutta molemmat tavat on kehitetty erittäin kustannustehokkaaksi tavaksi rakentaa.

Lue uusimmat artikkelit

×

 

Hei,

Ota meihin yhteyttä WhatsAppilla alla olevasta linkistä

×