Hallit

Hallit

Valmistamme laadukkaita puuelementtejä rakennusurakoitsijoille erilaisiin hallirakennuksiin. Valmistamiamme liiketiloja, teollisuushalleja, maneeseja, varastoja, konehalleja ja autotalleja on tehty kohta 60 vuoden ajan ympäri Suomea. Olemme toteuttaneet useita satoja halleja sekä isompia alueita mitkä käsittävät esimerkiksi useampien hallien teollisuusalueita tai maatalouteen liittyviä kokonaisuuksia. Pitkä kokemus ja sen tuoma ammattitaito luovat pohjan innovatiiviselle ja monipuoliselle yhteistyölle. 

Hallielementit valmistetaan asiantuntemuksella ja ammattitaidolla valvotuissa ja kuivissa tehdasolosuhteissa. Toimimme ISO 9001 -laatustandardien mukaisesti ja tuotteillamme on Inspectan auditoimat, voimassa olevat sertifikaatit. Aktiivinen tuotekehitys, tuotannon ja asennuksen korkea laatu sekä toimitusvarmuus ovat toimintamme keskeisimpiä painopistealueita.  

Vieskan Elementin hallielementoinnilla voidaan toteuttaa jopa 8,5 metriä korkeita seiniä, joka mahdollistaa todella monipuolisen käyttömahdollisuuden halleihin. Tuotantomme mahdollistaa todella suurien kokonaisuuksien valmistuksen. Kolmella erillisellä tuotantolinjalla pystymme vastaamaan kysynnän kasvaessa entistä isompien kokonaisuuksien valmistamiseen.

Hallielementit voidaan valmistaa joko kylmänä tai lämpimänä rakenteena. Hallirakennukset on mahdollista tehdä aina korkeimpaan mahdolliseen energialuokkaan.

Vieskan Elementin hallit toteutetaan pääsääntöisesti asennettuna.

Varastot

Konehallit

Hevostallit ja maneesit

Konesuojat

Ratkaisut teollisuuden tarpeisiin

Referenssit

Voit ostaa hallielementtimme myös Hankkijan kautta

YHTEYSTIEDOT

Itä- ja Pohjois-Suomi,
Pohjois-Pohjanmaa ja Kainuu

Oiva Rissanen
Myyntineuvottelija
010 768 4041
oiva.rissanen@hankkija.fi

Länsi- ja Etelä-Suomi, Pirkanmaa

Marko Vilppala
myyntineuvottelija
010 768 3148
marko.vilppala@hankkija.fi

Jätä suunnittelu meille ja hyödynnä

Suunnitteluapu

Moduulihallit

Nopeaan ja taloudelliseen hallirakentamisen tarpeisiin olemme kehittäneet moduulikokoiset hallielementit. Varastostamme löytyvät vakiokokoiset moduulit ovat nopeasti tilaajan käytettävissä. 2,4 metrin moduuleilla pystyt hallisovelluksen avulla suunnittelemaan sinulle sopivan hallin. Sovellus auttaa hahmottamaan hallin koon sekä ovien ja ikkunoiden paikat ja määrän.

Suunnittele juuri sinulle sopiva halli

halli-työkalulla

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai katso kaikki yhteystiedot yhteystietosivulta

Haluan lisätietoja aiheesta
×

 

Hei,

Ota meihin yhteyttä WhatsAppilla alla olevasta linkistä

×