Ammattirakentajille suunnatuilla messuilla esitellään uudet tuotteet ja verkostoidutaan

VIESKATALO on mukana ammattirakentajille suunnatuilla FinnBuild-messuilla Helsingissä 4.-6. lokakuuta. Vieskan Elementin toimitusjohtaja Tapani Yrjölä sanoo, että muutaman vuoden tauko messuista nostaa odotukset korkealle.

-Vaikka kontakteja on luotu ja kauppaa käyty sähköisten yhteyksien avulla, henkilökohtaisille kohtaamisille on iso tilaus. FinnBuildin messut kokoavat yhteen kaikki rakennusalan toimijat ja niiden tärkein anti on verkostoituminen ja kontaktien luominen. Olemme viimeisten vuosien aikana panostaneet vahvasti ammattirakentamiseen ja vuodelta 2020 siirtyneet messut ovat meille juuri nyt oikea paikka esitellä uusia tuotteitamme.

-Uskon, että VIESKATALOn uusi seinärakenne kiinnostaa alan toimijoita. Sillä on iso merkitys kaikessa rakentamisessa, mutta erityisen merkittävää on sen tarjoama lisätila ammattirakentajille.

Elementointiratkaisut hirsirakentamiseen ovat myös uusia tuotteitamme ja niiden hyödyt ja monipuolisuus pääsevät esille osastollamme.

Hallipuolella olemme lisänneet vakiohallien määrää ja messuilla meillä on käytössä sovellus, jolla pääsee testaamaan eri kokoisten vakiorakenteisten hallien kokoa, väriä, ovien ja ikkunoiden määrä määräkokoisilla moduuleilla.

Puuelementtien valmistajana haluamme tuoda esille rakentamisen ekologisuutta ja kannattavuutta erityisesti nyt, kun puutavaran hinta on laskenut. Materiaali on tällä hetkellä erittäin kilpailukykyinen.

 

FinnBuild järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 4.-6.10.2022. 

VIESKATALO osastolla 1f9

Lue uusimmat artikkelit

×

 

Hei,

Ota meihin yhteyttä WhatsAppilla alla olevasta linkistä

×