Julkinen rakentaminen

Julkinen rakentaminen

Julkisen rakentamisen ammattilaisena toteutamme laadukkaat rakennuselementit, jotka vastaavat täydellisesti julkisen sektorin tarpeisiin. Toimintamme kattaa julkisen rakentamisen kohteita todella monipuolisesti. Olemme toteuttaneet mm.

  • päiväkoteja
  • kouluja
  • hoivatiloja
  • maatalouden rakennuksia.

Yksi vahvuuksistamme on pitkäaikainen kokemuksemme alalta, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme toteuttaneet kymmeniä julkisen rakentamisen hankkeita. Osallistumme aktiivisesti rakennettavien kohteiden suunnitteluun ja toteutukseen, mikä varmistaa projektien saumattoman etenemisen.

Julkisen sektorin rakennushankkeissa on tärkeää huomioida tarkasti loppukäyttäjän asettamat vaatimukset ja toiveet, ja olemme valmiina vastaamaan näihin haasteisiin.

Tarjoamme kaupungeille ja kunnille myös aluerakentamiskohteita. Esimerkkejä näistä ovat

  • vuokra-asuntokohteet
  • opiskelija-asunnot
  • osa-omistusasunnot.

Myös näissä kohteissa tilaajan ja loppukäyttäjien tarpeiden huomiointi suunnittelussa on merkittävässä roolissa. Yhteistyössä tilaajan kanssa luomme ratkaisuja, jotka lisäävät kaupunkien ja kuntien vetovoimaa ympäri Suomen.

Julkiset hankkeemme toteutamme aina paikallisten rakennusliikkeiden kanssa tiiviissä yhteistyössä. Tämä mahdollistaa alueellisten työpaikkojen luomisen ja vahvistaa paikallista taloutta. Hyvällä yhteistyöllä varmistamme, että hankkeemme hyödyttävät kaikkia osapuolia. Laaja yhteistyökumppaneidemme verkosto kattaa koko maan, mikä mahdollistaa palveluidemme tarjoamisen julkiselle sektorille kaikkialla Suomessa.

Meillä on vahva osaaminen kokonaisvaltaisen suunnittelun ja toteutuksen hallinnassa. Tavoitteenamme on luoda kestäviä ja toimivia ratkaisuja, jotka vastaavat täysin julkisen rakentamisen haasteisiin. Valitsemalla meidät kumppaniksesi varmistat, että projekti etenee sujuvasti alusta loppuun, ja lopputulos täyttää odotuksesi.

Referenssit

Jätä suunnittelu meille ja hyödynnä

Suunnitteluapu

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai katso kaikki yhteystiedot yhteystietosivulta

×

 

Hei,

Ota meihin yhteyttä WhatsAppilla alla olevasta linkistä

×