Asuinrakennukset

Elementit asuinrakennuksiin

Valmistamme laadukkaita puuelementtejä rakennusurakoitsijoille erilaisiin rakennuksiin. Valmistamiamme rivitaloja, luhtitaloja, paritaloja, omakotitaloja päiväkoteja ja kouluja on tehty kohta 60 vuoden ajan ympäri Suomea. Olemme toteuttaneet useita satoja rakennuksia ja asuinalueita sekä aluerakentamishankkeita. Pitkä kokemus ja sen tuoma ammattitaito luovat pohjan innovatiiviselle ja monipuoliselle yhteistyölle. 

Vieskan Elementin suurelementeillä on mahdollisuus yksilölliseen toteutukseen, joka tarkoittaa sitä, että valmistamme elementit jokaisen kohteen mukaan suunnitelmia vastaaviksi. Suurelementti tuotannolla varmistamme asiakkaillemme laadukkaan, energiatehokkaan ja nopean toimituksen, jolloin rakennusmateriaalien jalostaminen työmaalla jää vähäiseksi ja näin ollen voidaan varmistaa rakennuksen 100 % kuivaketju elementoinnin osalta.

Suurelementit valmistetaan asiantuntemuksella ja ammattitaidolla valvotuissa ja kuivissa tehdasolosuhteissa.  Toimimme ISO 9001 -laatustandardien mukaisesti ja tuotteillamme on Inspectan auditoimat, voimassa olevat sertifikaatit. Aktiivinen tuotekehitys, tuotannon ja asennuksen korkea laatu sekä toimitusvarmuus ovat toimintamme keskeisimpiä painopistealueita.  

Asuinrakennuksiin suunniteltu suurelementtituotanto on suunniteltu asiakkaidemme tarpeet edellä. 

Suurelementtejä voidaan liittää hallielementteihin, jolloin rakennusten korkeus ei ole este elementoinnille. Monipuolisen tuotannon avulla varmistamme palvelumme tarjonnan kaikille rakennusurakoitsijoille kohteesta riippumatta. Suurelementit voidaan verhoilla lähes millä tahansa materiaalilla, joka sopii rakennuksen ulkoverhoiluun. Tämä laajentaa entisestään puuelementoinnin mahdollisuuksia rakentamisessa. 

Tuotantomme mahdollistaa todella suurien asuinalueiden valmistuksen. Kolmella erillisellä tuotantolinjalla pystymme vastaamaan kysynnän kasvaessa entistä isompien kokonaisuuksien valmistamiseen. 

Yhteistyössä rakennusliikkeiden kanssa pysymme koko ajan kehityksessä mukana ja kehitämme edelleen suurelementtituotantomme yhä monipuolisemmaksi ja sujuvammaksi. 

Asuinrakennuksia ja asuinalueita toimitamme sisältömme osalta myös asennettuna. 

Referenssit

Jätä suunnittelu meille ja hyödynnä

Suunnitteluapu

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai katso kaikki yhteystiedot yhteystietosivulta

Haluan lisätietoja aiheesta
×

 

Hei,

Ota meihin yhteyttä WhatsAppilla alla olevasta linkistä

×